Büyük Beden Eşofman ve Spor Kıyafetleri Rehberiniz

Büyük Beden Eşofman ve Spor Kıyafetleri Rehberiniz

İster egzersiz yapmayı seviyor olun, ister günlük işleriniz için rahat bir kıyafet arıyor olun, eşofmanlar gittikçe yaygınlaşan bir tercih olmaya başladı. Bununla birlikte, kendinize uygun büyük beden bir eşofman ve egzersiz kıyafetleri bulmak başlı başına bir arayış haline geldi.

Büyük beden antrenman kıyafetlerinin çeşitliliği ve kalitesi son zamanlarda artmaya başladığından, hem güzel hem de işlevsel kıyafetler bulmak zorlaşmış olabilir. Ancak bol tişörtleri ve bol pantolonları unutmanın zamanı geldi. Bu rehberde, spor kıyafetlerinizi seçerken dikkat etmeniz gereken temel faktörleri sizin için derledik.

Peki Büyük Beden Spor Giyimi Farklı Kılan Nedir?

Büyük beden spor giyim seçerken en büyük etkenlerden biri, vücuda ne kadar iyi oturduğudur. Büyük bedenler, kıyafetlerin kesiminde hesaba katılması gereken belirli alanlarda farklı şekil türlerine ve biraz daha fazla çekiciliğe sahip olma eğilimindedir. Örneğin, bazı bedenler alt vücutta, bazıları kol çevresinde, bazıları ise üst vücutta diğer kısımlara göre daha büyüktür.

Bazı markalar, büyük beden vücut şeklinin benzersiz özelliklerini düşünmeden küçük beden kıyafetleri alıp birkaç beden büyüterek bu sorunu hızlı bir şekilde çözmeyi seçerler. Sonuç olarak, büyük beden sporcular kendilerini, en ufak bir harekette aşağı çeken veya sürtünen ucuz, rahatsız edici spor giysilerinin içinde bulurlar.

Yüksek kaliteli büyük beden egzersiz kıyafetleri, büyük beden vücut şekli ve işlevsellik göz önünde bulundurularak geliştirilmelidir. Kumaş karın bölgenizi, ayak bileklerinizi veya diz altınızı kesmemelidir. 

Büyük Beden Eşofmanlar İçin Nasıl Alışveriş Yapılır? 

Büyük beden eşofmanların çeşitliliği arttıkça, hem işlevsel hem de modaya uygun eşofmanlar için alışveriş yapmak zorlayıcı bir mücadele haline gelebilir. Yüksek kaliteli büyük beden taytları, sütyenleri ve üstleri nasıl bulacağınıza dair işinizi kolaylaştıracak ipuçlarını öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin.

Büyük Beden Tayt ve Yoga Pantolonları

Yüksek belli modelleri tercih edin. Bu modellerin hayat kurtarıcı birkaç işlevi vardır. İlk olarak, hareket sırasında daha fazla konfor ve kontrol sağlayarak karnınızı düzgün bir şekilde içeride tutmaya yardımcı olabilir. İkincisi, daha kalın bel bantları, taytların aşağı kaymasını önler. Üçüncüsü, yüksek belli kesim, vücudun alt kısmını görsel olarak uzatır. 

Rahatınıza öncelik verin. Antrenman kıyafetlerinizde yapmayı planladığınız aktivite ne olursa olsun, rahatınız önce gelmelidir. Neyse ki, Koza Butik kimsenin rahatlık için görünümden ödün vermemesi gerektiğini biliyor ve bu nedenle vücut tipiniz ve bedeniniz için fonksiyonel büyük beden eşofmanları sizler için üretiyor.

Büyük Beden Spor Sütyeni

Bedeninizi doğru ölçün. Büyük beden spor sütyenleri için ölçüm yapmak söz konusu olduğunda , bakılması gereken temel ölçümler, bant bedeniniz ve kup bedeninizdir. Sütyen giymiyorken, bant boyutunu öğrenmek için doğrudan göğsün altından ve göğüs kafesinin çevresini ölçün. Ardından, kup boyutunu hesaplamak için büstünüzün en geniş kısmını ölçün. 

 

Sarsılmayı en aza indirin. Egzersiz yapmayı planlıyorsanız veya sadece göğüs bölgesinde daha fazla kontrol istiyorsanız, sarsılmayı en aza indiren büyük beden spor sütyenlerini tercih edebilirsiniz. Bu sütyenler genellikle güçlü askılara ve göğüs çevresinde ve altında yüksek kavrama alanına sahiptir.

Ter geçirmez malzemeleri tercih edin. Havalandırma, yüksek kaliteli büyük beden spor giyimin temel özelliklerinden biridir. Bu, özellikle vücut bölgelerini birçok kıvrım ve gevşek uçlarla saran spor sütyenleri için geçerlidir. Maksimum konfor için göğüs bölgenizi serin ve kuru tutacak nem emici ve sürtünme önleyici kumaşlar arayın.

Büyük Beden Üst Eşofmanlar

Büyük beden üst eşofmanlarda keşif ve çeşitlilik için çok daha fazla özgürlük var. Göz önünde bulundurulması gereken en önemli şeylerden biri, göğüs çevrenize ( spor sütyeni seçerken ölçtüğünüz) göre bir beden seçmek ve bunu markanın beden rehberi ile karşılaştırmaktır. Üst kısmın en geniş kısmına ve kolların altına rahat bir oturuş sağlamak, eşofmanın geri kalanının da rahat olması açısından faydalı olacaktır.

Büyük beden antrenman kıyafetlerinin çeşitliliği artsa da, tam olarak bedeninize oturacak eşofmanları bulmak biraz zor olabilir. Bir sonraki eşofmanınız için alışveriş yaparken, işlevsellik ve uyumu sağlamak için bu ipuçlarını unutmayın:

  • Kumaşı hafifçe gererek dikişlerin dayanıklılığını ve şeffaflığını kontrol edin.
  • Bantların deriyi kesmesini önlemek için beden çizelgelerine dikkat edin.
  • Sürtünmeyi en aza indirmek için ter geçirmez malzemeler seçin.
Son olarak, kendi rahatınıza öncelik verin ve tarzınıza güvenin . Her şeyden önce, yukarıda sizin için derlemiş olduğumuz tavsiyeleri dikkate alarak kendinizi içinde rahat hissedebileceğiniz ve sportif görünümünüzü koruyabileceğiniz eşofmanları rahatlıkla seçebilirsiniz. Koza Butik’in sizler için tasarladığı eşofmanlara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Etiketler: blog, büyük beden, eşofman
Mayıs 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR