Deri Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Deri Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Öncelerde moda sayfalarında veya gardıroplarımızda yer alması epey nadir olan deri pantolonlar son yılların moda trendleri ile tekrar gün yüzüne çıktı. Oldukça iddialı olan bu parçaya kombinlerimizde ne kadar yer vermek istesek de, bu kombinleri oluşturmak o kadar da kolay olmuyor. Eğer deri pantolon ile yapacağınız kombinlerde dikkat etmeniz püf noktaları biliyorsanız, deri pantolon günlük ve şık kombinlerinizin vazgeçilmez bir parçası haline gelebilir. İşte son yılların moda trendlerinin gözdesi deri pantolon ile kombin yapmanın püf noktaları ve deneyebileceğiniz kombin önerileri!

Deri Pantolon ile Yapılabilecek Şık Kombinler

Deri pantolon modelleri genelde iddialı ve etkileyici görüntülere sahip olduğu için şık kombinlerde daha kolay kullanılabilir. Fakat deri pantolon kendi başına büyük ve etkileyici bir parça olduğu için dengeli kombinler yaratmak özellikle şık kombinlerde zorlaşabilir. Şık bir görüntü elde etmek isterken kalabalık, özensiz ve uyumsuz bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Bunu yaşamak istemiyor, deri pantolon giyerek eşsiz bir şık kombin yaratmak istiyorsanız sizler için birkaç küçük önerimiz var!

Oversized Blazer Ceket ile Deri Pantolon Kombini

Şık günlerde yapacağınız kombinler için ideal bir parça olacak deri pantolonu veya deri taytı şık ve sade bir blazer ceket ile kombinlemek uğraşsız ve etkileyici bir seçenektir. Özellikle ofis kombini yapma konusunda tükendiğinizi hissediyorsanız, deri pantolon ve blazer ceket ikilisini düz bir tişört veya düz bir triko ile bir araya getirip son derece sade ve şık bir kombin elde edebilirsiniz. Deri pantolon ile kombinleyeceğiniz blazer ceket ve içine giyeceğiniz tamamlayıcı parçanın sade olması, deri pantolonun iddialı görüntüsünü nötrleyecek, sade ve şık bir çizgiye çekecektir. 

Deri Pantolon ve Renkli Kazaklar ile Şık Kış Kombinleri

Deri pantolon gibi iddialı bir parça ile kombin yaparken kolau ve risksiz eşleşmeler hayatınızı kolaylaştırabilir. Bunun için daha düz ve hareketsiz parçalar seçmek güvenilir olacaktır. Fakat bu, sade ve sıkıcı bir kombin yapmanın ideal olduğu anlamına gelmiyor. Düz bir kazak ile deri pantolonunuzu kombinlemeyi tercih edecekseniz, kazak tercihinizi çarpıcı bir renk ile hareketlendirebilirsiniz. Eğer seçtiğiniz deri pantolon siyah gibi kolay ve birçok renkle kombinlenebilen bir renkteyse, herhangi bir renkte bol bir kazak kombininiz için mükemmel bir tamamlayıcı parça olabilir. 

Deri Pantolon ile Günlük Kombin Fikirleri

Deri pantolon ile kombin yapma fikri aklımıza geldiğinde genelde il olarak fazla iddialı, fazla şık kombinler düşünürüz. Fakat deri pantolon doğru parçalar ile bir araya getirildiği zaman uğraşsız bir şıklığa sahip günlük kombinler ortaya koyabilir. İşte deri pantolon ile yapabileceğiniz birkaç günlük kombin önerisi!

Deri Pantolon ile Sweatshirt Kombini

Deri pantolon ile başarılı şekilde günlük ve sade kombinler yapabilmek için kullanacağınız diğer parçaların daha spor ve sade olması, deri pantolonun keskinliğini nötrlemek açısından oldukça önemlidir. Bu yüzden elinizi korkak alıştırmamanız, cesur kombinler denemeniz gerekebilir. Örneğin, spor giyime hakim olan sweatshirt modelleri ev giyim, spor giyim ile özdeşleşmiş olsa da deri pantolonlar ile birlikte kullanıldığında istenilen etkiyi yaratabilir, kontrastlı bir görüntü oluşturabilir. Siyah bir deri pantolon tercih edecekseniz yine siyah bir oversized sweatshirt modeli ile kombininizi tamamlayabilir, tek renk risksiz bir kombin oluşturabilirsiniz. Veya sweatshirt-deri pantolon ikilisi ile yakaladığınız kontrastı siyah-beyaz ile devam ettirebilirsiniz. 

Deri Pantolon - Spor Ceket Kombini 

Deri pantolonun keskin ve iddialı etkisini nötrlemek için kullanabileceğiniz bir diğer parça ise spor ceketlerdir. Kolej ceketi, bomber ceket gibi ceket modelleri kullanarak yine kontrasta sahip bir kombin oluşturabilirsiniz. Fazla detay ve fazla hareketten uzak kombinler yapmak, deri pantolon ile günlük kombinler yapmanın püf noktasıdır. Ne kadar fazla detaya ve parçaya yer verirseniz kombininizi o kada riske atmış olursunuz. Bu yüzden spor ceket-deri pantolon ikilisini kombinleyeceğiniz zaman tercih edeceğiniz üçüncü parça düz ve nötr renklerde bir parça olmalıdır. Örneğin düz beyaz bir tişört veya düz renk bir sweatshirt ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Deri Pantolon ile Kot Gömlek Kombini

Son yıllarda moda trendlerinde tartışmalı varlığını sürdüren kot gömlek, bu sezon tekrar trendler arasında yerini kazandı. Bu da deri pantolonla yapılabilecek günlük kombinlerde yeni bir kapı araladı! Farklı dokuları bir arada kullanmak son yılların trendlerinde sıklıkla karşımıza çıkan bir konsept. Deri ve kot birlikteliği ise birbirini nötrleyen bir etkiye sahip olduğu için iddialı bir parça ile günlük bir kombin yapmanın en iyi yöntemlerinden birisini oluşturuyor. Deri pantolonlarınızı kot gömlek ile kombinlemek, istediğiniz sade ve uğraşsız günlük kombini kolaylıkla size kazandırabilir. 

Deri Pantolon ile Cesur Kombin Denemeleri

Deri pantolon gibi iddialı ve ağır bir parça ile kombin yapmak çok kolaymış gibi görünmese de, birkaç küçük püf noktaya hakim olduktan sonra oldukça kolay bir hal alabilir. İster şık, iste günlük bir kombin hedefliyor olun, deri pantolon ile kombin yaparken dikkat etmeniz gereken farklı noktaları bildiğiniz sürece en göz alıcı ve uğraşsız kombinlere sahip olabilirsiniz. Bu süreçte tek ihtiyacınız olan biraz cesaret olacak! Deri pantolon ile yapabileceğiniz kombinlerin sınırlarını keşfetmek için denemekten ve yanılmaktan korkmayın, deneyip yanıldıkça sizin için en doğru olan seçenekleri bulacaksınız!


 
Etiketler: Blog, Stil, Öneri, Moda Trendleri
Şubat 27, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR