Vazgeçilmez Rahatlık: Eşofman!

Vazgeçilmez Rahatlık: Eşofman!

Eşofman üretildiği tarihlerden bu yana spor aktivitelerinin önemli bir parçası haline geldi. Artık büyükten küçüğe kimse eşofman olmadan spor yapamıyor; sporu eşofman giymeden yapanlara tuhaf bir gözle bakılıyordu. 1960’lı yıllarda başlattığı moda macerasını, 1975 yılından itibaren pamuk, polyester ve havlu gibi kumaş çeşitleri üzerinden arttırmıştır. Eşofman, 1980’lerde adeta tüm dünyayı etkisi altına aldığında yeni bir moda akımının çoktan başladığını iyi bilen modacılar, bu akımı geliştirmek için Olimpik yarışlarda özel tasarımlarıyla öne çıkıyorlardı. Piyasaya çıktığı ilk günden bu yana dünyayı hızla etkisi altına alan ve çok renkli tasarımlarıyla adeta bir moda yarışı haline gelen eşofman; günümüzde birbirinden lüks seçenekleriyle günlük hayatın bir üyesi haline dönüştü. Artık neredeyse her sokak başında bir eşofman takımı giyen bireylerle karşılaşmak son derece mümkün. Yenilenen tasarımların 2021’e taşındığı süreçte yıla özel olarak üretilen baskılı, göbeği açık, şeritli, kapşonlu ve lastikli eşofman takımları sokakları süslemeye devam edecek.

Eşofman Giymeyi Öğrenmek

Spor aktiviteleri kadar artık günlük hayata entegre edilebilen eşofmanlar birbirinden çeşitli tasarımlar üzerinden her türden zevke yanıt veriyor. Özellikle rahat bir kullanım seçeneği yaratması nedeniyle evde, okulda ve hatta işyerinde karşılaştığımız bu giyim çeşidi; hareketleri sınırlandırmayan yapısı, kullanım alanında rahatlık sağlaması ve gelişen tasarımlarıyla günün her saati kullanılabiliyor. Diğer giysilerin getirdiği hareket sınırlayıcı özellikleri çoktan aşan eşofman yalnızca spor yapanları değil, spordan uzak olan bireyleri de cezbetmektedir. Bu yüzden vücut tiplerine göre üretilen lastikli eşofmanlar kullanımda sınırları her zaman aşıyor. Giyimde eşofman severler çoğunlukla iyi bir kullanıcı olma isteğiyle yola çıksalar bile yalnızca fazla seçenekler içinde boğulup uygun bir takım bulamamaktadır. Günümüzde seçimde daha çok göze hitap edenleri alışveriş sepetine atmak, dolaptaki karışıklığı arttırmaktan öteye gidemiyor. Ancak eşofmanında bir moda çeşitliliği yarattığını düşünürsek birkaç ufak tüyo ile kendinize uygun doğru eşofman giyimini bulabilirsiniz.

Günlük Hayatta Eşofman Modası

 

Gündelik giyimde eşofman tercihi her anlamda bütünlük sağlayan takımlar arasında sınırlandırılırsa ortaya sıkıcı bir görüntü çıkabilir. Bu durumu değiştirmenin en güzel yolu kontrast kumaşların seçiminden geçer. Rüzgârlı havalarda eşofman giyiminde fermuarlı sportif bir ceket tercihi yine takımı bağımsız bir şekilde geliştirebilir. Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcıların bile farklı renkleri birbirine yakıştırdığı düşünerek hayal gücünü sınırlandırmamak gerekiyor. Gündelik hayattaki monotonluğu yok etmenin bir diğer yolu eşofmanda aksesuar kullanıma yer vermektir. Moda altında sıklıkla aksesuarların giyime eşlik ettiği düşünülürse eşofmanın da bundan geri kalır bir yanı olamaz. Seçimde yapılacak en büyük yanlış spor malzemelerinin üzerine bir aksesuar seçiminde bulunmaktır. Bunun yerine güneş gözlüğü, bir spor çantası veya mevsimine uygun şapka tercih edilebilir. 2020’de görmeye alıştığımız çapraz çantalar eşofmanlarla bütün olmaya devam ettiği müddetçe önümüzdeki dönemlerde de karşılaşabilme olasılığını taşıyor. Ancak yine de çapraz çantalar kadar minik askılı veya spor bavul çantaları da kullanarak giyiminizi çeşitlendirebilirsiniz. Eşofmanda ayakkabı seçimi görsellikle bir bütün yaratabileceği gibi seçiminizi de ön plana alır. Daralan eşofman altına seçilen spor ayakkabılar, ince çoraplar ile tamamlanabilir.

Modada Renklerin Gücü

 

Giyimde her yıl belirli renklerin diğer renklere oranla daha çok kullanıldığını görürüz. Biraz tutkunun, biraz asilliğin katıldığı yıl, aynı zamanda belirli bir ruhun simgesi bile olabilir. Eşofman giyerek daha asil bir görünüm kazanabilmenin en önemli kuralı renklerin anlamlarını öğrenebilmekten geçer. Pek çok toplumda olduğu gibi ‘gücü, özgüveni ve kudreti’ simgeleyen siyah renk, yıllar geçse de konumunu moda içerisinde korumaya devam etti. Böylece canlı, patlayan renklerle yakalanan marjinal bir görünüm yerine her zaman daha baskın olan karakterin siyah tercih etmesi çok doğaldır. Modanın değişen yüzü, çok yönlü stil seçeneği sunan markalar altında güçlenmeyi sürdürdükçe belirli kalıplar altında sıkışmak zorunda kalınmayacak. İşte, o markalardan biri, şık detayları ve rahat kumaş seçeneklerinin sayesinde öne çıkmaya devam ediyor. Eşofman Takımı kategorisi altında yılın başlıca tasarım stillerini kavrayabilir, yılın modanızı kendi fikirleriniz altında geliştirmeye devam edebilirsiniz. Renklerin özgürlükçü dili altında yapacağınız seçimler sizleri ‘enerji, tutku ve aksiyon’ ile tanıştıran kırmızıyla birleştirecek; daha sakin ve rahatlama hissi yaşamak isteyenler için ise gri renk ile tanıştıracaktır.

Kadınlarda Spor Ayakkabı Yerine Yüksek Topuklu Tercihi

 

Şık bir görünüm yalnızca özel günlerde yaptığınız seçimlerden oluşmuyor. Spor giyim sevip, bu görünümü kişisel zevkler altında geliştirmek olağan karakterinize karşı yapabileceğiniz en sevgi dolu harekettir. İlk başta yüksek topuklu giyme düşüncesi biraz tercihlerinize abes geliyor olabilir; ancak bugün birçok kişi dar kesim eşofmanların altına şeffaf yüksek topuklu ayakkabıları giymektedir. Modanın yalnızca toplum baskısı altına gelişebilen bir olgu olmadığını kavramalı ve yapacağınız seçimleri modaya aktarmalısınız. Çünkü sizler modayı değil, moda sizi takip etmelidir.

Öğrenilmesi Gereken Son Adımlar

 

Cinsiyet fark etmeksizin her sabah ayna karşısına geçip kendi saç stilini tasarlamak hayatın akışına uygundur. Yaşlı bir baba figüründe bile stil tasarımını kolonya ve tarakla hâlâ görebilmekteyiz. Yılına uygun saç kesimi ve renkleriyle yapılacak en güzel değişim, eşofmanın görselliğine bir bütünlük getiriyor. Yalnızca bir ter emici olarak kullanılmayan eşofmanlar; kadınlarda dalgalı, kısa katlı ve at kuyruğu ile geliştirilen saç tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Yukarıda sıraladığımız tüm bu bileşenleri bir araya getirdiğimizde ortaya çıkan ürün; Nakışlı Eşofman Takımı Siyah oldu. Konforlu yapısı ve kumaşın getirdiği rahatlık, gelişmiş renk seçenekleri üzerinden eşofman modasının yakın takipçilerine sunuluyor. Kaliteden ödün vermeyen ürün, nakışlı tasarım altında indirim fırsatlarından yararlanmanızı sağlamaktadır. S, M, L ve XL olan beden seçenekleri vücut tiplerini sınırlandırmamış ve giyimde son modayı yakalamak isteyenlere özel şanslar vermiştir. Daha çarpıcı bir stil yakalamak isteyenlere özel olarak önerimiz Yanları Leopar Şeritli Kapşonlu Turuncu Eşofman Takımı oluyor. İki iplik penye kumaş cinsi üzerinden yapılan üretim, dalgalı saç tasarımıyla ‘yeni bir ben’ yaratmak için idealdir. Seçtiğiniz ürünleri ister spor ayakkabı isterseniz yüksek topuklu ayakkabıyla kullanın; doğru adrese geldiğiniz sürece her zaman eşofman modasının öncüsü olmaya devam edeceksiniz.

Etiketler: rahat-esofman
Şubat 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR