Gece Hayatı için Kombin Önerileri

Gece Hayatı için Kombin Önerileri

 

Gün içerisinde hepimiz birbirinden farklı işlerle meşgul oluyoruz ve iş hayatının stresinden kurtulmak için de çeşitli çıkış yolları arıyoruz. Gece hayatı ise bu çıkış yollarından yalnızca bir tanesi. Bazen işten gelip biraz kafa dağıtmak için arkadaşlarla vakit geçirmek isteyebiliyoruz. Bunun için de gideceğimiz lokasyona uygun giyinmemiz gerekiyor. Zira işte giyilen resmi kıyafetler bu tarz eğlence mekanları için fazla ciddi ve sıkıcı kaçabiliyor. İşte biz de bu yazıda sizi bu konuda bilgilendirmeyi ve gece hayatı vs. için hazırlanırken daha kolay ve ortama uygun kombinler yapabilmeniz için çeşitli önerilerde bulunmayı düşündük. Önereceğimiz günlük hayat için iddialı olacak kombinleri yalnızca partilerde, gece eğlencelerinde değil düğün benzeri çeşitli davetlerde de kullanabileceğinizi unutmayın. Hazırsanız sizin için hazırladığımız birbirinden farklı ve göz alıcı kombinlere bir göz atalım.

Parti Kombinleri Nasıl Yapılır?

İnsanlar zaman zaman partilere, akşam eğlencelerine giderken kombin yapmakta zorlanabiliyorlar. Partilerde günlük hayatımızda kullandığımız sade ve gösterişsiz kıyafetleri giymek uygunsuz düşebiliyor. Çünkü parti ve benzeri tarz eğlence etkinliklerinde insanlar günlük hayatın aksine biraz daha göz alıcı ve ışıltılı olmayı, özgürce dans edip eğlenebilmeyi istiyorlar. Bu onlar için istedikleri gibi giyinebilme ve kendilerini gösterebilme şansı doğuruyor. Dolayısıyla size önereceklerimiz payetli, ışıltılı ya da taşlı daha göz alıcı ve kendini öne çıkaran parçalardan oluşacak.

Parlak ve Payetli Kıyafetlerle En Göz Alıcı Siz Olun

Gelelim ilk kombin önerimize… Geçmişten günümüze partilerin vazgeçilmezi olan elbiseler her daim favoriler arasında. Özellikle de parlak ve payetli elbiselerle hem şık hem de o aradığınız iddialı görünüme kolayca ulaşacaksınız. Gümüş grisi payetli askılı mini bir elbiseyi siyah stilettolar ve siyah bir el çantasıyla kombinleyin. Elbiseniz oldukça parlak ve iddialı olduğundan daha sade gümüş takılar tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı çeşitli kıvırıcılar ile dalgalandırıp, gözlerinizi ortaya çıkaracak koyu bir göz makyajı ve parlak bir gloss ile iddialı görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Bir diğer kombin önerimizde ise uzun veya midi boy etekler yer alıyor. Şık ve zarif parti kombinleri için mükemmel bir seçenek olan etekleri bu tarz eğlencelerde sıklıkla kullanabilirsiniz. Mini siyah eteği, sırt ve göğüs dekolteli parlak bir bluzla kombinleyebilir, en alta ise yüksek topuklu diz üstü çizmeler giyebilirsiniz. Mini etek ve çizme uyumu eskimeyen birlikteliklerden birisi. Eğer eteğinizi uzun tercih ederseniz de dolgu topuk şık bir ayakkabı giyebilirsiniz. Bu kombininizi parlak halka küpeler ve zarif bir kolyeyle tamamlayabilirsiniz.

Farklı Mekanlar için Farklı Kombinler

Her mekanın kendine özgü kıyafet kodları vardır. X bir yerde giydikleriniz, başka bir yerin konseptiyle örtüşmeyebilir. Bu yüzden farklı mekanlar için farklı stilde kombinler yapmalısınız. Partilerde giyebileceklerinizle ilgili önerilerimizin ardından sıra geldi pub ve barlarda giyilebilecek kombinlere. Pub ve barlarda canlı müzik eşliğinde arkadaşlarla oturup bir şeyler yer, içeriz. Buradaki kombinlerimiz ne parti kombinleri kadar iddialı, ne de iş hayatı kombinleri kadar resmi olmalıdır. Tek renk crop ve pantolon takımı giyebilirsiniz. Yüksek bel ispanyol paça pantolonun üzerine aynı renk ve kumaştan takım olacak şekilde askılı bir crop giyebilir ve boncuklu sandaletlerle tamamlayabilirsiniz. Saçlarınızı tepeden sıkı bir at kuyruğu yapıp, hafif ama çekici bir makyaj yapabilirsiniz. Dilerseniz takım yapmayıp yüksek bel skinny jean, kemer ve beyaz crop kombini de yapabilirsiniz. En alta ise hafif topuklu bir ayakkabı giyebilirsiniz.

Rahat Ama Şık Bir Seçenek: Tulumlar

Olmazsa olmaz parçalardan biri olan tulumlar gerek günlük hayat gerekse de eğlence etkinliklerinde sıklıkla kullanılıyor. Straplez ya da omuzları açık bir tulumla hem şık hem de feminen bir havaya sahip olabilirsiniz. Buradaki kritik nokta vücut hatlarınıza uygun bir tulum seçmek olacaktır. Doğru tulumu seçtiğinizde göz alıcı olmamanız söz konusu değil. Bordo straplez bir tulumu kısa siyah bir ceketle tamamlayabilir, elinize de mini bir el çantası alabilirsiniz. Tulumu straplez model giydiğiniz için göğüs kısmınız açık olacaktır. Boş kalmaması için oldukça şık duran parlak İtalyan zincir kolye takabilirsiniz. Son dokunuş olarak ise platform topuklu, bantlı ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Süslenmeden Olmaz! İddialı Kombinlere Uygun Aksesuar Dosyası

 

İddialı kombinlerden bahsetmişken buna uygun aksesuar ve takılardan da söz etmeden olmaz. Çünkü güzel bir kombinin en önemli eşlikçileri, tarzınızı tamamlayacak doğru seçilmiş aksesuarlardır. Kombininizin yanına seçeceğiniz aksesuarlar sizi ortamdaki diğer insanlardan ayıracak, kolayca göze çarpmanızı sağlayacaktır. Küpeler, yüzükler, bileklikler, kolyeler, gözlükler, saatler, çantalar, kemerler, tokalar ve ayakkabılar… Her biri de basit bir kombini olduğundan daha iddialı ve şık bir havaya büründürecektir.

Sade bir elbiseyi parlak gümüş ya da altın, doğal taşlı takılar takarak daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz. Bileğinizdeki bileziklerin yanına şık bir saat ekleyebilir, yakanıza da zarif bir broş takabilirsiniz. En önemli aksesuarlardan olan ayakkabı, kemer ve çantaları ise birbirine uyumlu seçmeniz doğru bir adım olacaktır. Dilerseniz salık saçlarınızı vurgulamak için hoş bir taç takabilirsiniz. Ayrıca vücuda takılan zincirler de son dönemlerde oldukça moda. Partilerde sıklıkla kullanılan zincirleri bel ya da omuzlarınız takabilirsiniz. Crop giyip açık kalan göbeğinizin üzerine bel zinciri takıp, ilgi çekici bir tarz yakalayabilirsiniz.

Bol Bol Eğlenmeyi Unutmayın

Sözlerimize son verirken size tavsiyemiz her şeyden önce bol bol eğlenmeyi unutmamanız yönünde. Bu giyeceğiniz hemen her şeyden daha önemli. Çünkü hepimiz insanız ve günün temposuna bir es verip rahat rahat takılmak ve özgürce eğlenmek en doğal hakkımız. Size önerdiğimiz parçalar sayesinde fazla uğraşmadan güzel kombinler ortaya çıkarabilir ve gittiğiniz mekanlardaki en göz alıcı kişi olabilirsiniz. Bu göz kamaştırıcı parçalar ve çok daha fazlası için sitemizdeki modellere göz atabilirsiniz.

Etiketler: Blog, Stil, Öneri
Ağustos 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR