Kış Gardırobunuzda Mutlaka Olması Gerekenler

Kış Gardırobunuzda Mutlaka Olması Gerekenler

 

Yavaş yavaş sonbaharı geride bırakıyorken hemen herkesin kafasında aynı soru var: Bu kış ne giyeceğiz? Özellikle de oldukça sert bir kış olacağına dair meteoroloji uyarılarını dikkate almakta ve kış gardırobunuzu buna uygun bir şekilde dizayn etmekte fayda var. Yumuşacık kazaklar, termal içlikler, koruyucu botlar ve şişme montlar bu kış da kombinlerinizin vazgeçilmezlerinden olacak ve keskin soğuğa karşı şık bir katman görevi üstlenecekler. Buz gibi karlı kış günlerinde trend bir görünüm sahibi olacak ve üstün moda anlayışınızla insanların ilgisini çekeceksiniz. Çayınızı ya da kahvenizi aldıysanız gelin birlikte bu kış neler giyebilirsiniz bir bakalım…

Sezonun Trend Kaban ve Montlarına Gardırobunuzda Yer Açın!

 

Hemen her kışın vazgeçilmezlerinden olan çeşit çeşit kaban ve montlarla birbirininden güzel kombinler yapabilirsiniz. Örneğin kürk kaban modellerindeki vahşi desenlere kulak verebilir, şık ve iddialı bir görünüm yaratabilirsiniz. Leopar desenli kabanlar feminen görüntünüzü vurgulayacak, sizi daha çekici ve alımlı gösterecekler. Ancak kalabalık bir görüntü yaratmamak adına bu tarz desenli kabanları düz kumaştan parçalarla kombinlemeye özen göstermelisiniz. Bunun yanında kuşaklı ve düğmeli kaşe kabanlar size her daim klas bir görüntü verecektir. Kalın parka ve pançoları da gardırobunuza ekleyebilir ve soğuk günlerde farklı bir görünüm yaratmak istediğinizde kullanabilirsiniz. Balon kollu ekru kabanlar ise bu sezonun yine trend modelleri arasında yer alıyorlar. Kaban yerine daha kısa ve spor parçalar kullanmak istiyorsanız şişme mont ya da içi astarlı olan asi deri ceketlere bakabilirsiniz. Peluş montlar ise sizi oldukça sıcak tutmalarının yanı sıra yumuşacık yapıları ve eğlenceli görünümleriyle tarzınızı zenginleştirecek, bu kış da gardırobunuzdaki hoş alternatiflerden olacaklar. 

Kış Modasının Vazgeçilmezlerinden Yumuşacık Kazak ve Hırkalar

Kış deyince akla kaban ve montlar kadar örgü parçalar da geliyor, her kış zevkle giyilen modeller arasında yer alıyorlar. Örneğin birbirinden hoş modelleriyle çeşit çeşit kazaklar; süveterler ya da hırkalar… Bu tarz yün ve örgü modeller, kış gardırobunuzda özenli bir yere sahip olacak ve üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz kıyafetler arasında yer alacaklar. Örneğin balon kollu oversize bir kazağı yukarıda bahsi geçen şişme bir mont ve skinny jean pantolon ile kombinleyebilir, dinamik ve spor bir görünüm elde edebilirsiniz. Ya da yumuşacık süveter ve hırkaları kombinlerinizde katmalı bir görüntü yaratmak adına kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra baklava desenli yün bir süveter ile okul yıllarınıza göz kırpan akademik kombinler de yapabilirsiniz. Çeşit çeşit düğmeli hırkalarla ise zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

Kışa Özel Aksesuarlar: Bereler, Kaşkollar, Eldivenler ve Dahası!

Yukarıda bahsettiğimiz örgü kazak ve hırkalar kadar bere, kaşkol ve eldivenler de kış aylarının sıklıkla tercih edilen ve doğru kullanıldıkları zamanlarda kombinelerinizi oldukça şık hale dönüştürecek parçaları arasında yer alıyorlar. Zira oldukça sıradan bir kombini bile doğru eklemeler ile iddialı bir noktaya taşıyabilir, ona yeni bir hava katabilirsiniz. Mesela ponponlu sevimli bir bere takarak çocukluk yıllarınıza dönebilir, kombininize eğlenceli dokunuşlar ekleyebilirsiniz. Ya da her renk ve desenden, püsküllü, ponponlu kaşkollar, şık boyunluklar takabilirsiniz. Eldivenleriniz ise; varsa bere ve kaşkolunuz ile uyumlu, ve mümkünse su geçirmez olmalıdır. Özellikle de kar topu oynamak gibi aktiviteler yapıyorsanız ellerinizi kar ve buzdan korumalı, sağlam bir eldiven seçmelisiniz. Bunlara ek olarak örgü şallar, pelerinler ya da pofuduk kulaklıklar da takabilir, hem kış şartlarından korunup, hem de kombinlerinizi renklendirebilirsiniz. Ugg botlar ise her dönem giyilmeye ve kış modasındaki önemli yerini korumaya devam ediyor. Dilerseniz deri uzun çizmeler ya da su geçirmez kar botları da tercih edebilirsiniz.

Her Daim Şık ve Asil: Kışlık Elbise ve Etek Modelleri

Elbise ya da etek giymeyi sevenlerin ise korkmasına, ‘hep mi pantolon giyeceğim’ diyerek sızlanmasına gerek yok. Kalın kumaşlı ve astarlı kışlık elbise ve etek modelleri bu sezon da gardıroplarınızda yer almak için sitemizde sizleri bekliyorlar. Örneğin volanlı hakim yakalı midi boy, ya da yakası taş işlemeli pırıltılı yünden şık bir elbise giyebilirsiniz. Ya da boğazlı, simsiyah, vücudunuzu tamamen saran midi boy bir elbiseyi kaşe, düğmeli klasik bir kaban ile tamamlayabilirsiniz. Kadife ve yünden elbise modelleri sizi hem sıcak tutacak, hem de şıklığınızı tescilleyecekler. Etekleri ise astarlı olmak üzere ve yine kalın kumaşlardan seçebilirsiniz. Kalın ketenden pileli ya da düz kesim mini boy bir eteği deri çizmeler ve ceket ile tamamlayıp vamp bir görünüm elde edebilir, sokaktaki tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Dilerseniz elbise ve etekleri şık külotlu çoraplarla tamamlayıp, kombinlerinizi kış soğuğuna karşı daha dirençli bir hale getirebilirsiniz. 

Sezonun En İddialı Kombinleriyle Bu Kış Da Karlar Kraliçesi Siz Olun!

Karlı kış ayları kapıda ve gardırobunuzdaki mevsimlik kıyafetler yerlerini yavaş yavaş daha kalın modellere bırakıyorlar. Bu sebeple sizlere faydalı olması ve kış modasına daha öncekinden farklı bir gözle bakabilmeniz için bu yazıyı hazırladık. Dileriz elinizde kahveniz ile okurken keyif almış ve kış gardırobunuzu oluşturma süreciniz için size yeni fikirler verebilmişizdir. Mevsim farketmeksizin şık olmak, trend kombinleriniz ile tarzınızdan söz ettirmek için önerilerimizden faydalanmaya devam edebilir, sitemizde yer alan birbirinden güzel modelleri yeni sezon gardırobunuzda değerlendirebilirsiniz. Haftaya tekrar görüşene kadar hoşçakalın…

Etiketler: Blog, Stil, Öneri, Moda Trendleri
Kasım 13, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR