Kumaş Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Kumaş Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Kumaş Pantolon ile Şık Kombin Önerileri

Kumaş pantolon denince akla ilk olarak şıklık ve resmiyet gelir. Bu da kumaş pantolonlarla şık kombinler yapmayı oldukça kolaylaştırır. Fakat sıradan bir görünüm istemiyorsanız ve kumaş pantolonlar ile yaptığınız şık, resmi kombinlerin stilinizi yansıtmasını istiyorsanız birkaç farklı yöntem deneyebilirsiniz.

Kumaş Pantolon - Gömlek ile Klasik Şıklık

Kumaş pantolonla yapacağınız kombinlerde klasik bir şıklık elde etmek istiyorsanız, çeşitli gömlek modellerini deneyebilirsiniz. Stilinize ve vücut tipinize uygun modeldeki gömlekler kumaş pantolonlar ile bir araya geldiğinde oldukça etkileyici bir şıklık yaratabilir. Örneğin, beyaz bir gömlek ve siyah kumaş pantolon ikilisi her zaman için güvenilir olan klasikleşmiş bir şık kombindir.

Renkli Trikolarla Eğlenceli Şık Kumaş Pantolon Kombinleri

Kumaş pantolonlarla klasik bir şıklık elde etmek istiyorsanız fakat biraz daha eğlenceli bir görünüş arayışındaysanız, 2023 moda trendlerinde de yer alan çarpıcı renkleri kullanabilirsiniz! Canlı renklerdeki trikolarla siyah kumaş pantolonları bir araya getirerek ve çeşitli aksesuarlar ekleyerek klasik şıklığı kendi stilinize uyarlayabilir, kendinize daha çok hitap eden bir kombin oluşturabilirsiniz. 

Oversized Blazer Ceketler ile Kumaş Pantolonlara Stil Kazandıran Kombin

 

Vücut tipinize uygun pantolon modelini biliyorsanız, bu modelde bir kumaş pantolon seçip üzerine herhangi bir düz renk tişört veya gömlek giymeniz yeterli, geri kalan her şeyi oversized blazer ceketiniz halledecek! Gerek büyük ve gösterişli botlarla, gerekse stilettolarınızla tamamlayabileceğiniz bu kombin hem şık hem de özgün bir stili yansıtacaktır. Stilinize göre çeşitli aksesuarları da bu kombine ekleyerek çeşitlilik yaratabilirsiniz. Büyük küpeler, gösterişli kemerler bu kombinde kullanılabilecek göz alıcı aksesuarlara örnektir. 

Günlük Giyimde Kumaş Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, her ne kadar kumaş pantolonlar şık ve resmi kombinlerle özdeşleşmiş olsa da artık günlük kombinlerde de sıklıkla kullanılan bir parça haline geldi. Stilinizin şekillendirdiği doğrultuda ilhamlarınıza güvenerek siz de günlük kombinlerinizde kumaş pantolon kullanabilir, etkileyici kombinler yaratabilirsiniz. 

Kumaş Pantolon ve Klasik Tişört Kombini

Kumaş pantolon rahatlığını yaşamak, kendinizi kot pantolonla sınırlamamak istiyorsanız fakat fazla resmi bir görünüme sahip olmaktan çekiniyorsanız şanslısınız, kumaş pantolonlar artık günlük kombinlerde de oldukça sıklıkla kullanılan bir trend! Her mevsimde yapabileceğiniz bu kombini eğer kış aylarında yapıyorsanız tişört ve kumaş pantolon ikilisinin üzerine bir yün hırka veya salaş bir kazak tercih edebilirsiniz. Bahar aylarında salaş ve bohem desenli bir gömlek ve bir crop tişört ile bu kombini çeşitlendirebilirsiniz. Söz konusu kumaş pantolon ile tişört kombinleme olduğu zaman çeşitlilik sınırı hayal gücünüzün götürdüğü yere kadar gider!

Oversized Kazaklar veya Sweatshirtlerle Kumaş Pantolon Kombinleri

Eğer daha salaş bir stiliniz varsa ve keskin görüntülerden hoşlanmıyorsanız yine de kumaş pantolonlar ile stilinize uygun kombinler üretebilirsiniz. Örneğin, kumaş pantolon ve sweatshirt ikilisi birbirine çok uzakmış gibi gelse de, bir araya geldikleri zaman oldukça stil sahibi bir görüntü ortaya koyabiliyorlar. Eğer kumaş pantolon-sweatshirt kombini ilk etapta denemek için fazla kontrastlı hissettiriyorsa, oversized bir kazakla da bu kombini tamamlayabilirsiniz. Kazağın içine giyeceğiniz bir gömlek kombinde daha yumuşak bir geçiş yaratacaktır. Yine bu dengeyi sağlamak için günlük, spor-şık ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Kumaş Pantolon ve Spor Ayakkabı İkilisi

Kumaş pantolonlarınızla günlük kombin yapmak istiyorsanız bunun en etkili yöntemlerinden birisi kumaş pantolonlarınızı spor ayakkabılar ile tamamlamaktır. Kumaş pantolonunuzun üzerine ne giyerseniz giyin, gömlek bile olsa, kombininizi spor ayakkabılar ile tamamlayarak etkileyici ve günlük bir kombin elde edebilirsiniz. Eğer beyaz gömlek ve siyah kumaş pantolon ikilisini kullanarak günlük bir kombin yapmak istiyorsanız deri ceket ve beyaz spor ayakkabılar mükemmel tamamlayıcılar olacaktır. 

Etiketler: Blog, Stil, Öneri
Mart 27, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR