Özel Geceleriniz İçin Şık Kombin Önerileri

Özel Geceleriniz İçin Şık Kombin Önerileri

Bazen diğer günlere nazaran daha şık olmanız gerekir. Örneğin bir davete, kokteyle, ofis partisine ya da randevuya gitmeniz gerekiyorsa her gün giydiğiniz jean ve tişörtü giyip gitmek elbette uygun olmayacaktır. Bu gibi durumlarda, hele de ani geliştiyse, ne giyeceğinize karar vermek oldukça zorlayıcı olabilir. Bugün sizlere şık görünmeniz gereken özel bir durum oluştuğunda nasıl giyinebileceğinize, ne gibi kombinler yapabileceğinize dair ipuçları verecek, kurtarıcı parçalardan bahsedeceğiz. Çayları, kahveleri hazırladıysanız başlayalım:

Tüm Zamanların Vazgeçilmezi: Elbiseler

Elbiseler on yıllar da geçse asla modası geçmeyen ve gerek günlük hayatta gerekse de özel günlerde tercih ettiğimiz ilk parçalardan. Özellikle de diğer günlere kıyasla daha şık ve iddialı giyinmenizi gerektiren durumlarda sıklıkla tercih ediliyorlar. Birbirinden farklı birçok model ve kumaştan üretilen elbise modellerini kombinlemesi de tek parça oldukları için diğer kıyafetlere göre çok daha kolay. Şıkır şıkır bir elbise ve uygun aksesuarlarla birlikte feminenliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Örneğin parıltılı kumaştan siyah, dize kadar yırtmaçlı ve vücudunuzu saran uzun bir elbiseyi, gümüş rengi platform topuk ayakkabılar ve yine gümüş rengi mini el çantasıyla kombinleyebilirsiniz. Takı olarak parlak gümüş top küpeler kullanabilir, saçlarınızı ise dağınık bir topuz yapabilirsiniz.

Mini - Midi Boy Elbiseler

Elbiselerin çeşitli form ve kumaşlarda üretildiklerinden bahsetmiştik. Örnek vermek gerekirse bir elbise mini ya da midi boy olabilir. Diz üstünde kalan modeller mini, diz altı ise midi olarak adlandırılmaktadır. Kadifeden uzun kollu mini bordo bir elbiseyi siyah clutch çanta (askısı olmayan, elde taşınan mini çanta) ve siyah bağcıklı topuklularla kombinleyebilirsiniz. Açıkta kalan boynunuza elbisenizin rengine yakışacak şarap rengi, bir yakut kolye takabilir, yine bordo tonlarında iddialı bir ruj sürebilirsiniz. Ya da şifon, leylak rengi askılı midi boy bir elbise giyebilir ve bunu da beyaz kısa topuklularla kombinleyebilirsiniz. Dilerseniz bu Disney prensesi tarzınızı daha da vurgulamak için tül eldivenler giyerek şıklığınızı tescilleyebilirsiniz. Parıltılı bir makyaj ve salık dalgalı saçlarla geceye hazırsınız.

Şıkır Şıkır Tulumlarla Tek Parçada Şıklığı Yakalayın

İddialı görünmek istediğinizde elbiseler kadar tulumları da giymeyi düşünebilirsiniz. Tıpkı elbiseler gibi kolay kombinlenebilen tulumlar, farklı boy, kumaş ve kalıplarda

üretiliyorlar. Çapraz askılı, kemer detaylı geniş paça kırık beyaz bir tulum giyebilirsiniz. Altına ise bantlı siyah topuklu ayakkabı giyebilir, takı olarak ise gold halka küpe ve bileklikler takabilirsiniz. Ancak boyun bölgenizi kalabalıklaştıracak bir takı kullanmanızı önermeyiz. Zira tulumunuz halihazırda çapraz askılı olduğundan boynunuza takacağınız herhangi bir şey görüntüyü bozabilir. Ya da uzun tulum giymek istemezseniz askılı şort tulum giymeyi deneyebilirsiniz. Fırfır detaylı bebe mavisi askılı şort tulum giyip, metalik tonlarda ayakkabı ve çanta kullanabilirsiniz.

Hem Şık Hem Resmi: Büstiyer ve Blazer Ceket Kombinleri

Diyelim ki akşam bir iş yemeğine davetlisiniz ve ne düğüne gider gibi abartılı giyinmek ne de alışveriş merkezine gider gibi sıradan giyinmek istiyorsunuz. Öyle bir kombin yapmak istiyorsunuz ki hem şık ve iddialı olsun hem de iş yemeğine uyacak resmilikte görünsün. Size tavsiyemiz kesinlikle bir büstiyer ve blazer ceket kombini yapmayı denemenizdir. Bu kombini ister mini etek isterseniz de uzun pantolonla tamamlayabilirsiniz. Şimdi size iki opsiyon için de kombin önerileri yapacağız. İlk olarak pantolonla başlayalım: Buradaki temel nokta giyeceğiniz üç parçanın da aynı renk ve kumaşlardan seçilip bir takım oluşturması. Bej renkte kumaş blazer ceket, büstiyer ve yüksek bel kumaş pantolonu kombinleyin ve en alta ise kahve tonlarında zarif, deri bir stiletto giyin. Çantanızı da aynı kahve tonu ve deri bir modelden seçerek ayakkabınızla kendisi arasında bir takım oluşturabilirsiniz. Kulağınıza inci küpeler, bileğinize ince deri kordonlu bir saat ve ceketinizin yakasına ise zarif bir broş takarak bu şık ve aynı zamanda da resmi kombininizi zenginleştirebilirsiniz. Bir diğer önerimiz ise beyaz büstiyer, siyah blazer ceket ve altına siyah mini kumaş etek kombini. Mini etekle ortaya çıkan bacaklarınızı daha da güzel gösterecek topuklu çizmeler giyebilirsiniz. Bu koyu renklerdeki ciddi kombini biraz hareketlendirmek isterseniz boynunuza prıltılı bir choker kolye takabilirsiniz.

Kombinlerinizin Tamamlayıcısı Son Moda Aksesuar ve Ayakkabılar

Önerdiğimiz birbirinden iddialı ve şık gece kombinlerinin ardından sıra geldi aksesuar ve ayakkabılara. Saatler, takılar, şapkalar, tokalar ve ayakkabılar… Hepsiyle de sıradan bir kombini oldukça iddialı bir hale sokabilirsiniz. Burada temel nokta doğru aksesuarları kullanmanız. Örneğin düz siyah ve basic bir elbiseyi parlak gümüş rengi halka küpeler, kolye ve bileklikler takarak oldukça dikkat çekici bir hale büründürebilirsiniz. Ya da daha iddialı görünmek ve kalabalıklardan sıyrılmak istediğiniz bir akşamda kombininize zarif tüllü bir şapka ekleyerek adeta kraliyet ailesindenmiş imajı yaratabilirsiniz. Daha uzun görünmek istediğinizde yüksek topuklu gösterişli ayakkabılar giyebilir ve parıltılı bir taç toka takabilirsiniz. Daha sıcak bir enerji vermek için gold rengi takıları, soğuk bir enerji vermek istediğinizdeyse

gümüş rengi takıları tercih edebilirsiniz. Ya da hakiki doğal taşlar takarak çeşitli özelliklerinden yararlanıp, aynı zamanda da şık görünebilirsiniz.

Gecenin Yıldızı Sen Ol

Sizin için önerdiğimiz birbirinden şık, iddialı ve tarz sahibi parçalarla güzel kombinler yaratabilir ve gecenin yıldızı siz olabilirsiniz. İnanın bu hiç de zor değil. Doğru kıyafetleriniz ve içten gülümsemeniz sizi kolayca ön plana çıkartacak ve tüm gözleri üzerinize çekeceksiniz. Önerdiğimiz birbirinden tarz parçalar ve çok daha fazlası için sitedeki modelleri inceleyebilirsiniz. Umarız ki kendiniz gibi güzel bir gece geçirirsiniz.

Etiketler: Blog, Stil, Öneri
Eylül 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR