Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

Birçok kombinde kullanılan ve günlük hayatlarımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen sweatshirtler kurtarıcılarımız olsa da bazen kombinlerimize yerleştirmekte zorlanabiliyoruz. Sweatshirtler ya uyumsuz kombinler yaratıyor, ya da fazla özensiz görünebiliyor. Fakat bunlara rağmen rahatlığı ve kolaylık sağlamasıyla yine de sweatshirtlerle kombin yapmayı denemekten vazgeçemiyoruz, vazgeçmemeliyiz de! Çünkü en şık ve en rahat kombinlerin temelinde sweatshirtler yatıyor olabilir! Nasıl yapacağınızı bildiğiniz, küçük püf noktalara dikkat ettiğiniz ve doğru parçaları bir araya getirdiğiniz sürece siz de sweatshirtlerinizle istediğiniz kombinleri yapabilirsiniz!

Şık ve Günlük Kombinlerde Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

Sweatshirtler çoğunlukla konforlu oluşuyla günlük kombinlerimizde ilk tercihlerimiz arasında yer alıyor. Fakat temelinde spor giyimin bir parçası olan sweatshirtler ile spor olmayan bir günlük kombin yapmak bazen mümkün değilmiş gibi görünebilir. Giyim dünyasında varlığı ve önemi giderek artan sweatshirtler, kolaylıkla uygulanabilir birkaç kombin önerisi ve püf nokta sayesinde özensiz görünmeden her kombinde kullanılabiliyor. İşte hayatınızı kolaylaştıracak birkaç kolay kombin önerisi:

Jean-Sweatshirt İkilisi

Tahmin edilebilecek en konforlu alt giyim ve üst giyim parçalarının bir araya gelmesi bazen özensiz bir görüntü yaratabilir. Fakat bu görüntü genellikle bu parçaların spor veya uyumsuz olmasından değil, yanlış model ve beden seçiminden kaynaklanır. Bu ikilinin bir araya gelerek etkileyici, aynı zamanda konforlu bir kombin yaratmasını istiyorsanız sweatshirt modeli seçimlerinizde özenli olmalısınız. Örneğin, eğer bol kesimli bir pantolon seçiyorsanız olduğunuzdan daha iri ve özensiz görünmemek için seçtiğiniz sweatshirt modeli bol olmamalı. Yani eğer oversize bir sweatshirt tercih edecekseniz tayt, dar pantolon, veya mom jean gibi modeller tercih etmek faydalı olabilir. 

Tayt ve Sweatshirt

Sweatshirt ve tayt ikilisi kulağa fazla spor bir kombin gibi geliyor olsa da bu iki parça doğru şekilde bir araya getirildiğinde şık görünen bir günlük kombin haline getirilebilir. Bu konuda en önemli roller renk ve kumaşa ait. Spor giysilerinde kullanılan naylon ağırlıklı kumaşları tercih etmek kombininizin daha spor bir görünüşe bürünmesine sebep olabilir. Bunun yanında, mat ve pamuklu kumaşlar veya deri, tayt-sweatshirt kombininizi üst seviyeye taşıyabilir. Aynı şekilde kombininizde siyah, beyaz, bej gibi renkler kullanmak ve desenlerden kaçınmak şık bir görünüş elde etmenizi sağlayacaktır. Elbette bu kombinde ayakkabı seçiminiz de büyük öneme sahiptir. Siyah tayt, siyah sweatshirt giyiyorsanız altına düz beyaz bir spor ayakkabı da giyebilirsiniz, fakat farklı renkler veya desen tercih edecekseniz şık bir bot veya şık bir günlük ayakkabı ile kombininizi tamamlamak daha iyi olacaktır.

Gömlek Üstü Sweatshirt

Sweatshirt gibi rahat ve spor bir parçayı yalnızca spor kombinlerde kullanabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Doğru parçaları bir araya getirerek, sweatshirt ile şık bir ofis kombini bile yaratabilirsiniz. Sweatshirt’ünüzün içine giyeceğiniz bir gömlek ile kombininizi spor bir kombinden şık bir kombine çevirebilirsiniz. Gömlek-sweatshirt ikilisini şık bir deri tayt, siyah pantolon, hatta jean ile bile tamamlayabilirsiniz. Yine bu kombinde de en önemli parçalardan birisi ayakkabıdır. Eğer şık bir kombin arıyorsanız, sweatshirt’ünüzle aynı renkte bir stiletto tercih edebilirsiniz. Daha spor-şık, günlük bir kombin istiyorsanız beyaz bir sneaker veya günlük bir ayakkabı ile de hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

Etek-Sweatshirt Kombini

Kulağa mantıksız ve uyumsuz geliyor olsa da, etek ve sweatshirt isterseniz harika bir ikili olabilir. Tercih edeceğiniz etek ve sweatshirt modeline bağlı olarak birden fazla kombin seçeneğine sahipsiniz. Örneğin, eğer saten bir midi etek giyiyorsanız, oversize bir sweatshirt’ü ön kısmını eteğin beline sıkıştırarak salaş ve oldukça şık bir kombin elde edebilrisiniz. Eğer mini etek tercih edecekseniz üzerinize oturan bir sweatshirt modeli tercih etmeniz daha uygun olacaktır. Böylece üst-alt beden dengesi kurmanız kolaylaşacaktır. Yine diğerlerinde olduğu gibi ayakkabı seçiminiz oldukça önemlidir. Midi etek-sweatshirt kombininizde düz renk bir sneaker veya şık bir günlük ayakkabı harika bir tamamlayıcı olabilir. Mini etek-sweatshirt kombininizde ise bilekli, topuklu bir bot veya yine şık günlük bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. 

Spor ve Şık Giyimi Birleştiren Sweatshirt Modası

Zamanla giyimimizde konfora daha fazla önem vermeye başlamamızla birlikte hayatımızda daha büyük yer kaplamaya başlayan sweatshirtler bu vesileyle yalnızca spor kombinlerin bir parçası olmaktan da çıktı. Artık şık ofis kombinlerinde bile yer alabilen sweatshirtler, birkaç basit püf nokta ve herkesin kolaylıkla uygulayabileceği kombin önerileri sayesinde herkesin hayatına pratiklik getiriyor. Hemen hemen her stile hitap eden ve her dolabın parçaları ile rahatlıkla oluşturulabilen sweatshirt kombinleri hayatınıza yeni bir farkındalık ve kolaylık kapısı katacak! Bu basit önerilere kulak verip kendi stilinize uyarlayarak siz de içinde en rahat ettiğiniz parça olan sweatshirtlerinizle şık kombinler yaratabilir, çevrenize ilham olabilirsiniz!


 
Etiketler: Blog, Stil, Öneri, Alışveriş
Ocak 18, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR