Yeni Trendlerde Tayt Modelleri ve Kombinleri

Yeni Trendlerde Tayt Modelleri ve Kombinleri

Taytlar günümüzde sadece spor yaparken değil, günlük hayatta da tercih edilen bir giysi türü oldu. Aynı anda hem rahatlığı hem de şıklığı yakalayabilen taytlar, kadınların kurtarıcı ürünleri arasında yerini alıyor. Bu yılın kış sezonunda da tayt modelleri değerlendirilen giysiler arasında. Peki, bu taytlar hangi taytlardır, hangisi sizler için daha uygundur? Yazımızda tayt modelleri hakkında merak ettiğiniz tüm soruları cevaplamaya çalışacağız.

Rahatlığın Giysisi: Tayt

Tayt, rahat oluşuyla her an her yerde giyilebilecek bir giysidir. Üstelik her şeyle rahatlıkla kombinlenebilmesi onun cazibesini arttıran bir durumdur. Rahat olmasının yanı sıra seçeceğiniz türüne göre kapatıcı bir özelliği de vardır. Eğer vücudunuzun kalça bölgesini kapatmak istiyorsanız vücudu saran taytları seçerek bunu kolaylıkla yapabilisiniz. Bu özellikleri sebebiyle taytlar kadınların olmazsa olmazı arasında yerini çoktan aldı bile.

Yaz mevsiminde jean pantolonlar çok fazla sıktığı için kadınlar tayt giymeyi tercih ederler. Nefes alan kumaşlı taytları tercih ettiklerinde yaz ayları olağanca rahatlığıyla geçer gider. Kullanım açısından da oldukça kolaydı. Üzerine geçirilen bir t-shirt ile hemen kombinlenir; şıklık yakalanır. Artık aynı durum kış mevsimi için de geçerlidir. Sonbahar ile birlikte hava soğumaya başladığında bu sefer devreye daha kalın taytlar girer. Üzerine bir sweat ile kombinlenen taytlar istenilen sıcaklığı yakalamada da başarılıdır. Kış mevsiminde de bunu için polarlı taytlarla sürdürmek mümkün. Yani artık tayt, yaz mevsiminin olduğu kadar kış mevsiminin de en trend ürünleri arasında yerini almaktadır. Yeter ki siz doğru kumaşı seçin. Peki, bu senein trend taytları nelerdir? Gelin, birlikte bu sorunun cevabına göz atalım.

Tayt Modelleri

Tayt artık kadınlar açısından çok tercih edilmesi sebebiyle oldukça trend bir üründür. Trend olunca çok da fazla çeşidi var. Birçok renkte, desende, kumaşta taytı görmek mümkün. Kalın ve ince olması hangi mevsimde kullanılacağını bile kolaylaştırıyor. Hazır kış mevsimine de giriyorken bu mevsimde giyebileceğimiz taytları sıralabiliriz. Bunlardan ilki, yünlü, içi polarlı taytlardır. Kışın soğuktan koruyan, aynı zamanda da şık bir görüntü elde etmeye yardım eden bu kalın, yünlü taytlar her zaman vazgeçilmez ürünler arasında yerini almalıdır. Bu taytlar,  bacakları sıkı sıkı sardığı için üşütmez. Üstelik jean pantolon gibi sert, rahatsız edici bir kumaşı olmadığından hareeketlerinizi de kısıtlamaz. Bu taytları kombinlemek de oldukça kolay. İsterseniz üstüne bir kazak giyin, isterseniz t-shit-hırka. İsterseniz tunik, isterseniz gömlek. Aklınıza gelebilecek her türlü üst giysinizi taytla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. 

Spor Taytlar

Spor çantalarının vazgeçilmez ürünlerinden biri de hiç şüphesiz spor taytlarıdır. Tabii spor taytları ile sadece spora gitmenize gerek yok. Üzerine giyeceğiniz spor bir bluz ile isterseniz bir hafta sonu kahvaltısına gidebilir, yürüyüşe çıkabilir, arkadaşınızla kahve içmeye gidebilirsiniz. Yani spor taytlarını hayatınızın her alanında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunu yaparken şıklığını da elinde tutabilirsiniz. Eğer hem rahat hem de şık olmak istiyorsanız spor taytlardan vazgeçmemelisiniz.

Renkli Taytlar ile Spor Şıklığı

Spor yaparken tabii ki şıklığınızdan ödün vermenize gerek yok. Desenli ve renkli taytlar sizin en büyük kurtarıcılarınız olacaktır. Kendinizi iyi ve canlı hissetmek istiyorsanız farklı renklerde taytları tercih edip bu hisse kavulabilirsiniz. 2020-2021 kış sezonu da zaten bu görüş üzerine ilerlemekte. Kış denilince akla hemen siyah, koyu renkli taytlar gelmektedir. Bu düşünceden hemen uzaklaşmalısınız. Kendinizi hangi renkte mutlu hissediyorsanız o renkte ve desende taytları seçebilir, gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz.

Tayt Modelleri ile Yapılabilecek Kombinler

Rahatlığından dolayı hem de hem de dışarıda tercih edilen taytlar, uzun süredir olduğu gibi bu sene de trend ürünler arasında gösterilmektedir. Daha önceleri tayt denildiğinde akla sadece spora gidilirken giyilen taytlar gelirdi. Ama şimdi yaş fark etmeksizin herkesin üzerinde tayt görmek mümkün. Çünkü çok kolay bir şekilde şıklığı yakalamak tayt ile mümkün. Üstelik bu şıklığı yakalarken rahatlık da yakalanabiliyor. Bu sebele günlük hayatta da oldukça fazla tercih edilir durumda.

Eğer hem zarif hem de şık olmak istiyorsanız taytınızı tamamlayıcı unsurlarla birlikte kullanabilirsiniz. Mesela bunlardan biri tunik olabilir. Herkesin gözde ürünlerinden olan tunik, bol kesim olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Özellikle basenleriniz varsa ve bunu gizlemek istiyorsanız taytınızın üzerine giyeceğiniz tunik tam aradığınız kombin. Ya da belinizi daha ince görmek isterseniz aynı kombini kullanıp sadece bir kemer takarak bunu başarabiliriniz. Böylelikle zarif bir görüntü de elde etmiş olursunuz.

Genelde en güzel tayt kombinleri arasında hem rahat hem de salaş olmasıyla tayt ve t-shirt ikilisi gösterilir. Yine kışın t-shirt’ün yerine sweat geçer. Hatta bazen sweat ya da bir gömlek, bele bağlanarak da oldukça etkili bir hava yakalanabilir. Bu iki kombin, her yerde giyilebilmesi, hareketleri kolaylaştırması nedeniyle bu yılın da trendleri arasında yerini alacaktır.

Eğer daha orijinal bir görüntü yakalamak istiyorsanız taytını çok farklı şekillerde de kullanabilirsiniz. Mesela deri tayt, maskülen bir görüntüyü yakalamanızda size yardım edebilir. Şöyle yapabilirsiniz: Bir siyah deri tayt üzerine basic bir t-shirt giyip üzerine boyfriend bir ceketle kombin yapabilirsiniz. Böylelikle ceketin klasik görüntüsünü de hafifletmiş olursunuz. Her zamankinden farklı bir şekilde giyinmek, farklı bir kombin yapmak size iyi gelecektir.

Tayt üzerine en çok tercih edilen kıyafetler arasında bol kesim kot gömlekler gelmektedir. Kot gömlekler son zamanlarda revaçta olan ürünler arasında yer almaktadır. Özellikle bol kesim olanları, bir hırka havası da verdiği için genellikle tayt üzerinde kullanılır. Hem bu şekilde bir kombin, çok fazla uğraşmadan çok şık görüntü yakalamaya yardım eder. Bu sebeple siz de bu iki kolay ulaşılabilecek giysiye sahipseniz bu kombini hemen deneyin deriz.

Tayt ile feminen bir hava yakalamanız da mümkün. Yaz kış fark etmeksizin taytınızın üzerine şık bir bluz giyerek ve şık bir stiletto kullanarak oldukça güzel bir feminen görüntü yakalabilirsiniz. Buna biraz da sertlik katmak isterseniz deri ceket ya da biker kaban kullanabilirsiniz.

Yeni Trend Taytlar Vazgeçilmeziniz Olacak

Görüldüğü gibi çeşit çeşit tayt, çeşit çeşit kombin var. Önemli olan sizin hangisini seçeceğiniz, hangisi ile kendinizi mutlu hissedeceğizdir. Yünlü, pamuklu, koton taytlar sizleri sıcacık tutarken deri taytlar olabildiğince maskülen gösterecektir. Renkli taytlar kışın soğukluğuna karşı bir sıcaklık, enerji verecektir. Spor taytları ise sadece sporda değil, günlük hayatınızda da en büyük kurtarıcılarınızdan olacaktır. Tercihinize uygun taytı bulabilmek için sitemize göz gezdirebilirsiniz.

Etiketler: Yeni, Trendlerde, Tayt, Modelleri, ve, Kombinleri,
Kasım 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR