Büyük Beden Tesettür Kombin Önerileri

Büyük Beden Tesettür Kombin Önerileri

Tesettür giyimde her zaman istediğimiz kıyafete ulaşmak veya istediğimiz kombini yapmak çok kolay olmuyor. Hele de moda ile yakından ilgilenmiyorsak. Tesettür giyim alanında geniş seçeneklere sahip olmak rahatlatıcı olsa da, büyük beden tesettür giyimde istediğimiz kıyafetlerle istediğimiz kombini yapmak bizi zorlayabiliyor. Hem şık görünmek, hem rahatlığınızdan ödün vermemek imkansız gibi görünse de, aslında inanamayacağınız kadar kolay!

Büyük Bedende Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

Büyük bedende tesettür kombin yapmak bazen zorlaşabiliyor. Hele de kendi stilinizi henüz bulamadıysanız. Sıfırdan stil yaratmak çok daha uzun ve uğraştırıcı bir süreç olsa da, basit kombinler yapmak bu yolda iyi bir başlangıç. Nasıl kombin yapacağınızı bilmiyorsanız, başlangıç yapmak bile mümkün görünmeyebilir. Bunun için öncelikle kendi tarzınızı tanımanız, kendinizi aynada nasıl görmek istediğinizi anlamanız gerekiyor. Ne istediğinizi henüz bilmiyor olabilirsiniz. Bunun için çevrenizde stil ilhamı aramak iyi bir fikir olabilir. Hangi kıyafetlerin size iyi hissettirdiğini düşünün. Size kendinizi iyi hissettirmeyen kıyafetlerinizi dolabınızdan çıkarmak için şu an doğru zaman olabilir. Bütün bunları düşündükten sonra ise, kombin hazırlamaya başlayabilirsiniz. Hala nasıl kombin yaratacağınızdan emin olamıyorsanız, umutsuzluğa kapılmak yerine aşağıda bulabileceğiniz birkaç ipucunu okuyarak büyük bedende tesettür kombin nasıl yapılacağını kolaylıkla öğrenebilirsiniz! 

Tesettür Kombini Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettür kombin yapmanın zorluğu birkaç basit öneri sayesinde sizin için ortadan kalkabilir. İçinizden geldiği gibi giyinmek, kim olduğunuzu yansıtmanın ve güçlü bir stilin en önemli noktasıdır. Fakat bunun dışında yine de dikkat etmeniz gereken birkaç küçük detay mevcut. Bu küçük detaylara dikkat ederek dilediğiniz parçalarla en şık büyük beden tesettür kombinlerini yaratabilirsiniz!

Doğru Renk ve Desen Seçimi Yapmaya Çalışın

Büyük bedende tesettür kombini yaparken seçtiğiniz giysilerin desenlerinin büyük önemi vardır. Sizi olduğunuzdan iri gösterecek desenleri tercih etmek, ya da birbirine uymayan desenlerin bir araya gelmesini istemezsiniz. Bunun için öncelikle büyük beden giyimde doğru desen seçiminin nasıl olması gerektiğini bilmelisiniz. Örneğin, fazla büyük desenler veya yatay çizgiler tercih etmek olduğunuzdan iri görünmenize yol açacaktır. Desen seçimi bir yana, yapacağınız renk tecihleri de büyük önem taşır. Öncelikle kendinize yakıştırdığınız renkleri tercih etmek kendinizi iyi hissetmenizi ve dolayısıyla iyi görünmenizi sağlayacaktır. Renk seçiminde asıl önemli olan nokta kombinlerinizdeki renklerin kombinasyonudur. Birlikte kullanacağınız renklerin birbiri ile uyum içinde olması gerekir. Örneğin, siyah ve laciverti birlikte kullanmak zor ve uğraştırıcıdır. Bu yüzden risk almayıp bu gibi kombinasyonları tercih etmemek daha iyi olabilir. 

Mevsime Göre Doğru Kumaşı Tercih Edin

İyi bir stile sahip olmak doğru tercihler yapmaktan geçer. Doğru tercihler de giysilerin dokularıyla başlar. Başarılı bir kombin yapmak istiyorsanız ilk olarak seçtiğiniz giysilerin kumaşlarına ve dokularına dikkat etmelisiniz. Bunun için mevsimler ilk önceliğiniz olmalıdır. Örneğin, yaz ayları için en doğru kumaş türlerini bilip bu doğrultuda giyinmek kombinlerinizi büyük ölçüde ilgi çekici kılacaktır. Yalnızca başarılı bir kombin edinmekle kalmayacak, aynı zamanda konforunuzdan da ödün vermemiş olacaksınız. Özellikle tesettür giyim modasında yaz sezonunda saten veya şifon kumaşlar sıklıkla tercih edilir.

Kat Kat Giyinmekten Kaçının

Büyük beden giyimde uzun yıllardır hakim olan düşünceye göre kat kat giyinmek, beğenilmeyen bölgelerin üstünü katlarla kapatmak en doğru yöntem gibi görülür. Fakat bu istenilenin aksine gizlemek istediğiniz bölgeye dikkat çekebilir, veya eklediğiniz katlar dolayısıyla olduğunuzdan iri görünmenize yol açabilir. Bu yüzden giyiminizde fazla katlar kullanmaktan kaçınmalısınız. Bunun yerine daha az katlara sahip, daha ince ve hafif kumaşlar tercih etmek istediğiniz görünüme ulaşmanıza yardımcı olabilir. 

 

Büyük Beden Tesettür Giyimde Önemli Parçalar

Her ne kadar giyimde özgünlük ve kendinizi ifade etmek en önemli nokta olsa da, birkaç yönlendirmeyi kendi isteğinize ve stilinize uyarlamak mümkün. Büyük beden tesettür giyimde şık bir kombin yaratmak için belli başlı önemli parçalar vardır. Bu parçalardan en önemlisi elbiselerdir. Tek parça olmasıyla büyük kolaylık sağlayan elbiseler büyük beden tesettür giyimde fazlasıyla tercih edilir. Elbise modellerinin yanında, çeşitli şık gömlek modelleri de büyük beden tesettür giyimde tercih edilen ve kadınlara kolaylık sağlayan parçalardandır. Hem şık, hem rahat olan bu parçalar her kadının dolabında bulunması gereken parçalardır. Bu parçalardan kendinize uygun olan modelleri seçip daima dolabınızda bulundurmak hem kolay hem konforlu bir şıklığa ulaşmanızı sağlayacaktır. 

Büyük beden tesettür giyimde çeşitli şık kombinler yaratmak kulağa zorlu bir görev gibi gelse de, kendi stilinizi tanıdıktan ve ne istediğinizi bildikten sonra bir anda kolaylaşıyor. Tabii ki bunlar bazen yeterli olmayabiliyor. Bunların yetersiz kaldığı anlarda ise yukarıda okuduğunuz birkaç basit püf noktayı aklınıza getirmeniz size büyük kolaylık sağlayacak. Hem şık, hem konforlu olmak her bedende mümkün!

Etiketler: Blog, Stil, Öneri
Ağustos 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR