Sıcak Havalarda Tarzından Ödün Vermeyenler İçin Kıyafet Önerileri

Sıcak Havalarda Tarzından Ödün Vermeyenler İçin Kıyafet Önerileri

Sokakların hareketlenmesi ve insanları tatil heyecanı sarması ile yazın yılın en güzel zamanı olduğu söylenebilir. Yaz aylarının yılın en güzel zamanları olduğu söylense de bizleri serin tutacak şık kıyafetler bulmak oldukça zorlayıcı bir süreç haline gelebilir. Sıcak yaz günleri yaklaşırken aklımızda hep bu yaz ne giyeceğimiz hakkında düşünceler dönüp dolaşır. Çeşit çeşit tulumlar, pantolonlar, eşofmanlar,taytlar, elbiseler ve tişörtler ile sayısız yaz kombini oluşturabilirsiniz. Koza Butik olarak sizler için derlediğimiz yazlık kıyafet önerileri için okumaya devam edin. 

Şıklığından Taviz Vermeyenleri İçin Yazlık Tulumlar 

Birkaç sezon önce stil sahnesine yeniden girdiklerinde tulumlara karşı temkinli davranmış olsanız bile, kesinlikle bu akıma kulak verin ve trendi içten bir şekilde kucaklayın. İster yeni bir randevu akşamı kıyafetine ihtiyacınız olsun, isterseniz de gündelik görünümünüze yeni bir şeyler katmak isteyin, tulumlar  gardırobunuzun temel parçası olacaktır. Ancak kendinize göre bir tulum seçmek onca seçenek arasında elbette biraz zorlayıcı olabilir. Bu yaza özel birbirinden şık tulum örnekleri için buraya tıklayıp bir göz atmanızda fayda var.

Yaz Akşamlarının Vazgeçilmezi Hafif ve Havadar Pantolonlar

Sıcak yaz mevsimi, çoğumuzun uzun pantolonlardan kaçınmayı tercih ettiği mevsimdir. Gerçekten de güneş vücudumuzu kavururken kalın pantolonlarla dolaşmak hiç de hoş olmaz. Ama en sıcak aylarda tüm pantolonlara elveda demeden önce, bize bir kulak verin. Havadar ve hafif yazlık pantolonlar var ve çok da şıklar. Ve evet, dolabınızda kesinlikle birkaç parçaya ihtiyacınız var! Şortlar, etekler, elbiseler ve zarif bir mayo, bu sıcak mevsiminde vazgeçilmez tercihleriniz olabilir ama birkaç tane yaz dostu pantolon sizin için harikalar yaratacaktır.

Serinlikten Taviz Vermeden Spor Yapabileceğiniz Eşofmanlar 

Sıkı bir antrenmandan sonra bitkin, yorgun, ağrılı hissedeceksiniz ve muhtemelen ter içinde kalacaksınız. İster inanın ister inanmayın, antrenman kıyafetleriniz, egzersizden sonraki hissiyatınız konusunda fark yaratabilir. Antrenman kıyafetlerinizin ne kadar rahat olduğunu, yapıldıkları kumaş ve yapacağınız egzersiz türü için doğru olup olmadığı gibi çeşitli faktörler etkileyebilir.

Bazı kumaşlar, egzersiz sırasında teri cildinizden uzaklaştırmak için tasarlanmıştır, bazıları ise emer. Egzersiz kıyafetleri söz konusu olduğunda, ne kadar iyi bir seçim yaparsanız, yaptığınız spordan da o kadar verim alırsınız. Örneğin, nefes alabilen sentetik kumaşlar, teri cildinizden uzaklaştırarak hızla buharlaşmasına ve vücudunuzu serin tutmasına yardımcı olabilir. Pamuklu t-shirt ve pantolonlar ise teri emer ancak deriden hızla buharlaşmasına yardımcı olmaz. Bu nedenle pamuklu egzersiz kıyafetleri, egzersiz yaparken size ağır ve ıslak hissettirebilir. Bu sebeplerden dolayı Nefes almayan kumaşlardan kaçının. Egzersiz sırasında terin buharlaşmasını sağlayan ve vücut ısınızı sabit tutacak kaliteli kumaşlardan yapılan eşofmanları tercih edin. 

Her Yerde İmdadınıza Yetişen Yazlarının Vazgeçilmezi Taytlar 

Hem sporun hem de günlük rahat giyimin temel parçası olan taytları görmezden gelemezsiniz. Gardıroplarımıza yalnızca sportif aktiviteler için değil, yıl boyunca birçok etkinlik için hizmet eden. Taytlar da kendilerini modaya uygun olarak kanıtladılar.   

Artık havalar da ısınmaya başladığına göre, bu yaz için yeni tayt seçenekleri arıyor olabilirsiniz. Sizi spor salonundan öğlen yemeğine kadar her yere götürecek şık taytların belki de çok resmi durumlar dışında, gidemeyeceği hiçbir yer yoktur. Birbirinden şık tayt seçeneklerine buradan göz atıp, bu yaza özel tayt alışverişinizi yapabilirsiniz. 

Hem Serinliği Hem Şıklığı Bir Arada Bulunduran Elbiseler

Yazın gelmesiyle birlikte, sıcak havalarda giymeyi en çok sevdiğimiz kıyafetlerden biri olan elbiseler yavaş yavaş dolabımızdan çıkmaya başladı. Elbiselere güvenin . Elbiseler sadece özel günler için değildir. Rahat bir yazlık elbise, yazın her an size bir kurtarıcı olarak hizmet edecektir. Dışarda sayısız seçenek mevcut ancak tabi ki bazı ipuçları ile seçeneklerinizi azaltarak, bu yaza daha uygun elbiselerle girmeniz mümkün. İşte o ipuçlarından bazıları: 

Güneş ışınlarını tutmak yerine yansıtan açık renkli ve beyaz elbiseler tercih edin.

Nefes alabilen kumaşları seçin. Yılın geri kalanında önemli olmayabilir, ancak nefes alabilen kumaşlar ile yaz aylarında nemi hapseden kumaşlar arasındaki farkı kesinlikle fark edeceksiniz.

Kolsuz veya bol kollu elbiseleri tercih edin. Yazlık giysiler söz konusu olduğunda amaç, mümkün olduğunca fazla hava akışına sahip olmaktır. 

Her Dolabın Olmazsa Olmazı Yazlık T-shirtler

T-shirtler hepimizin dolabındaki olmazsa olmazlardandır. Sade ve öz kombinler yaratmak için mükemmel kıyafetlerdir. Düğmelerle veya cırt cırtlarla uğraşmanıza da gerek yok, direkt üstünüze giyin ve hazırsınız. 

Beyaz tişörtler çok yönlü kıyafetlerdir ve birçok pantolon, etek, şort, kot pantolon ve hatta maksi elbiseler ile mükemmel uyum sağlayabilir ve yazın serin kalmanızı sağlarlar. Güzel bir beyaz t-shirt birçok kombin oluşturmanıza ve oyunun kurallarını değiştirip dikkat çekmenize yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra farklı çeşit yaka tarzlarındaki t-shirtlerle de kombininizi güzelleştirebilirsiniz. Bisiklet ve V yaka gibi tişörtleri farklı kıyafetlere kombinleyebilirsiniz. 

Doğru Kıyafetlerle Yazın Keyfini Sonuna Kadar Çıkarın

Yaz ayları bunaltıcı sıcakları da beraberinde getirebilir. Bu sıcak hava dalgaları ile birlikte doğru kıyafetleri giymek zor bir hal alabilir. Kış aylarında olduğu gibi kat kat birçok farklı kıyafet giyip çeşitli kombinler yapmak imkansız hale gelir. Fakat bu demek değildir ki şıklığımızdan taviz vermeliyiz. Doğru kıyafet seçimleri ile yaza uygun birbirinden şık kıyafet kombinleri yaratılabilir. Koza Butik’in sizler için sunduğu birbirinden güzel kıyafet seçenekleri ile çeşit çeşit yaz kombinleri oluşturabilir ve yaz boyu şık kalabilirsiniz.
Etiketler: blog, yaz elbiseleri
Mayıs 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR